Der blei følget servert små porsjonar med fire utsøkte lakserettar, laga og servert av kokk frå "Ryfylkekokken AS", medan produksjonssjef Atle Jøsang hadde ein presentasjon av Grieg Seafood si avdeling på Trosnavåg. Etterpå blei det omvisning i den 2000 m2 store produksjonshallen.
Vossingen sitt tette program, frå ni om morgonen til ni om kvelden, gjekk føre seg i Karmøy, Haugesund, Sveio, Bokn og Tysvær, med stor grillfest i Aksdal Senter og Arne Hjeltnes-show til slutt. TV-kjendisen, næringslivsmannen, forfattaren og Høgre-mannen hadde valt ein offensiv tittel på showet sitt: "En uke igjen til vi vinner valget!"
Fleire av listekandidatane til Bokn Høyre deltok på arrangementet, måndagen før måndagen.
(Bokn Bygdablad vil seinare i månaden presentera ein reportasje frå den ekspanderande bedrifta på Trosnavåg.)